Nasıl Sexi Olunur?

Bazı bayanlar her yolu denemelerine rağmen bir türlü seksi olamadıklarından dem vururlar. Bize kalırsa her kadın güzel olmasının yanı sıra bir o kadarda seksidir! Çünkü seksi olmak kadınların doğasında var. Sizde aynada kendinizi çok çocuksu veya gereğinden fazla tatlı buluyor veseksi olmanız gereken anlarda seksi olamamaktan yakınıyorsanız  size bu konuda minik, belki saçma ama etkili ipuçları hazırladık.



Kırmızının Gücünden Yararlanın!
Aşkın ve tutkunun rengi dediğimizde aklımıza ilk olarak şüphesiz “kırmızı” gelir. Eğer seksi olmak istiyorsanız bu konuda kırmızıdan yardım almanız fena olmaz! Kim bilir belki de kırmızı kıyafetleri çok cesur bulduğumuz için seksi olamıyoruzdur.  Hatta bu konuda uzman olan kişilerin yaptığı araştırmaya göre kırmızı elbise giyen kadının, beyaz elbise giydiği günlere oranla %56 daha az geri çevrildiği saptanmıştır. Peki, siz hala burada  mısınız? Hadi dolabınızdaki kırmızı elbiselere göz atalım!
Daima Gülümseyin!
Erkekler en çok dost canlısı, sıcak kanlı ve konuşkan bayanları çekici bulmaktadır. Yani anlayacağınız bir gülümsemeniz ile  kaç kalbi attıracağınızı siz bile tahmin edemezsiniz! Üstelik gülmek tüm bayanlara yakışan en güzel aksesuardır. Doğru zamanda, doğru yerde en etkili gülümsemeniz ile kolayca seksi olabilirsiniz. Eminiz ki asık suratlı halinizden çok daha çekici olacaksınız.


Pembe Dudaklar!
Yine yapılan bir araştırmanın sonucunda erkeklerin %90’ı  pembe ruj süren bayanları daha çekici bulmaktadır.  Kırmızı rujlar bayanların vazgeçilmezi olsa da  çok da iddialı olmayan, yumuşak bir pembe rujla erkeklerin gönlünü kolayca fethedebilirsiniz.  Fakat yukarıdaki kırmızı renk maddesini göz önüne alırsak  asla pembe ve kırmızıyı bir arada kullanmayın! Pembe rujunuzu siyah, mavi, su yeşili gibi bir kıyafetle kombinleyebilirsiniz.


Abartıdan Uzak, Doğal Saçlar!
Son zamanlarda abartılı saç modellerinden ziyade yat- kalk saç modelleri daha popüler… Sizde bu sıralar yat-kalk saç modelleri modayken açıp,  daha sonra kabarttığınız saçlarınızla pek çok erkeği kendinize hayran etmek istemez misiniz? Artık dümdüz saçlar neredeyse tarihe karıştı. Sizde saçlarınıza maşa yaparak, ardından tarak yardımıyla hafifçe dağıtarak doğal saçlara sahip olabilirsiniz. 
Işıkları Kısın!
Öncelikle ışıkları kısmaktan kastımız tamamen kapatmak değil.  Mum ışığının cinsiyet fark etmeksizin ne kadar seksi ve romantik olduğunu bilmeyenimiz yoktur.  Eğer hepimiz bu konuda hemfikirsek, mumlardan ufacık bir yardım almanın bizce hiçbir mahsuru yok.                                                   



Kokunuz Kalıcı Olsun!
Seksi ve tarz sahibi bir bayan olmanın en temel noktalarından bir tanesi de parfüm seçimi… Nasıl bir koku sizi mutlu edebiliyor veya acıktırabiliyorsa kullanacağınız parfümde karşı tarafa sizin hissettiğiniz hissi yansıtmalıdır. Baştan çıkarıcı, seksi bir parfüm önerisi istiyorsanız mutlaka Chanel No:19,s Dolce & Gabbana, Velvet Sublime gibi parfüm markalarına göz atın.


Mimiklerinizi Kullanın!
Mimiklerinizi kullanmayı biliyorsanız şanslısınız demektir. Unutmayalım ki mimikler, bir insan için konuşmayı bilmek kadar önemlidir. Eğer sizde mimiklerinizi etkili bir biçimde kullanabiliyorsanız hafif dudak ısırmaları, kaş kaldırma gibi minik oyunlarla olduğunuzdan seksi görünebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder