Bayanların Gözünden Erkekler

Bayanların gözüyle erkek jeani nasıl olmalı?

Karşıdan bir bayan geliyor. Üstünde de daracık bir jean… Gözleriniz onu tepeden tırnağa süzmeye başladı… Baylar dikkatli olun! Sadece siz süzmüyorsunuz, aynı zamanda süzülüyorsunuz. Bayanların da erkekleri süzme konusunda sizden geri kalır yanı yok!
Bir bayana göre gündelik bir kıyafeti nasıl giyeceğini bilen erkekten daha seksi bir erkek olamaz. Onların gözünde doğru giyinmesini bilen erkek dünyanın en seksi erkeğidir. Gelin bu doğru giyinme konusunu erkeklerin en çok giydiği ve vazgeçilmezi olan Jean üzerinden ele alalım.

 
Jeanin Eskitilmiş Görünümü Doğal Olmalı:
Bayanlar eskitilmiş jeani çok seksi bulur. Burada dikkat edilmesi gereken nokta jeane eskitilmiş görüntüsünün doğal bir şekilde verilmiş olması. Çok kullanılıp yıpranmış bir Jean izlenimi vermemek gerekiyor. Yoksa bayanlar sizin pasaklı olduğunuzu düşünebilir.Ayrıca hemcislerinizle el ele  tutuşmayın :)
Dikişler Düzgün olmalı:
Giydiğiniz jeanin dikişleri bayanlar için kaliteli jeanin göstergelerinden birisi. Eğer dikişler kötüyse bu jeanin kendisini de basitleştirecektir. Sağdan soldan sarkan ipler,sökük dikişler olmamalı. Altın sarısı iplikle yapılmış bir dikiş jeani  daha kaliteli gösterir.



 Süslü Cepler Kullanmayın:
Ceplerde aşırı stil yaratmayın. Mümkün olduğunca sade olmalı. Grafik desenli işlemeli desenler bayanların dikkatini çeker. Ama çok beğendikleri için değil, abartılı buldukları için. Cepler sessiz olmalı. Seksi destek sistemi budur işte. Ve ceplerinizin aşırı şişkin durmamasına dikkat edin. Hele jeaniniz darsa cüzdan, cep telefonu gibi aksesuarları arka cebinize tıkıştırmayın. Bu bayanlara çok itici gelen bir görüntüdür, unutmayın.
Doğru Ayakkabıyı Tercih Edin:
Tabiki sadece  bayanlar jeaninizi teknik olarak incelemezler aynı zamanda jeaninizin üzerinizde nasıl durduğuna ve ne ile kombine ettiğinize de bakarlar. Gündelik bir zamanda Jean giyiyorsanız altına sneaker uygun olur. Koşu ayakkabınızla beraber sakın giymeyin. Şöyle bir geçerken uğradım ben kaçıyorum havası yaratmayınJ





Jean  Aşırı Bol Olmamalı:
Baggy Jean bayanlar tarafından çok fazla beğenilen bir model değil. Düzgün olmayan bacaklarınızı saklıyormuşsunuz hissine kapılırlar. Vücudunuzun denimin içinde kaybolmuş olduğunu düşünürler. Bu demek değil ki bütün bayanlar dar jeanden hoşlanır. Bayanlar için en ideal Jean teninizle  belirli bir mesafe olan Jean modelleridir.
Artık trend belli:“ zahmetsiz ama salaş olmayan Jean.” Jean fit durmalı fakat çılgın gibi dar olmamalı.
Aşırı bol, düşecekmiş gibi duran jean uygun değil Jeanin fit bir şekilde üzerinize oturması bayanlar tarafından daha çok beğeniliyor. Tabiki rahatlık önemli fakat eğildiğinizde hiçbir bayan sizin iç çamaşırınızı görmekten hoşnut olmaz. O yüzden bel yüksekliği de uygun ölçülerde olmalı.
Bayanlar yüksek bel giyen erkekleri sıkıcı ve tarzı olamayan erkekler olarak görüyor. Bunu da dipnot olarak ekleyin.


Açık Renk Jean Tercih Etmeyin:
Bayanlar açık renk bir Jean ile dedenizin jeani arasında direk bağlantı kurar J Açık renk Jean sizi olduğunuzdan daha yaşlı göstereceği için daha koyu renkler tercih etmenizde fayda var. Bayanlar atletik vücutlu erkeklerde renkli jeani çok hoş buluyor. Koyu renk jeani ise her daim beğeniyorlar.
Eğer doğru jeani seçerseniz ve kombinasyonu da doğru yaparsanız karşınızdaki bayanı etkilemeniz için hiçbir engel kalmayacaktır. Jeaniniz üzerinizdeyken çok fazla komplimanla karşılaşınca bunu daha iyi anlayacaksınızJ
Sevgiyle kalın…

Saç Bakım Rutini

Herkese Merhabalar :)

Sağlıklı,güzel,ışıltılı saçlara sahip olmak hepimizin hayali. Ancak saçımız için kullandığımız kimyasallar saçımızın yıpranmasına,eski güzelliğini ve canlılığını kaybetmesine,saçın matlaşmasına neden oluyor.Günlük hayatımızda çoğumuz saçımız için oldukça zararlı olan,yüksek ısıda saç şekillendiricilerini kullanıyoruz.Bir de saçımız boyalıysa ekstra iki kat daha bakım istiyor. Bu durumda biz de saçımızı onarmayı,canlılık katmayı,parlamasını sağlamayı vadeden saç bakım ürünlerine yöneliyoruz. Bu yazıda sizlere duş öncesinde ve duş sırasında kullandığım saç bakım ürünlerimden bahsedeceğim. Duş sonrası kullandığım saç bakım ürünlerini ise bir başka yazıya sakladım :)

Saç bakımı



Saç bakımı

İnce telli saçlarım var ve kuru saç uçlarına sahibim.Ürünlerimi bu saç tipime uygun olarak seçmeye çalışıyorum.

John Frieda Sheer Blonde Sarı Saçlara Güneş Işıltısı İçin Şampuan : Bu seriyi gerçekten çok seviyorum.Sarı saçlara yaz güneşi gibi ışıltılı bir etki ile saçları aydınlatmaya yardımcı olmayı vadeden bu ürün saçlara sağlıklı görüntüsünü ve hissini geri kazandırmayı desteklediğini söylüyor.Peki gerçekten saça bu ışıltıyı veriyor mu ? Sarı saç rengini kullananlar bilir,saçlarımız zamanla o eski ışıltısını,canlılığını kaybediyor,matlaşıyor.Bu şampuan gerçekten vaadini yerine getiriyor ve saçı canlandırıyor.İki-üç kullanımdan sonra etkisini kesinlikle saçlarınızda hissediyorsunuz.

Parlak saçlara sahip olmayı hep isteyen biri olarak bu şampuanı çok seviyorum ve dört-beş kutu bitirmişimdir. Üzerinde Amonyak ve Peroksit içermediği yazıyor.Bu şampuan aynı zamanda saç rengini de bir-iki ton kadar açıyor.(Tabi saçlarınız açık renkse) Bu serinin kahverengi saçlara özel olanı da var.Saçlarınız koyu renkse onu da deneyebilirsiniz.Bu şampuan bittikten sonra büyük bir hata yaparak John Frieda'nın Hacim veren şampuanını aldım ve onu kullanmaya başladım.

John Frieda Dokunalası ve Hacimli Saçlar İçin Şampuan : Sheer Blonde serisinden her ne kadar memnun kaldıysam bu şampuandan da o kadar nefret ettim.İnce telli,sönük saçlara hacim kazandırmayı vadediyor. Öncelikle ne zaman bu şampuanı kullansam saçım dökülmeye başladı.Saçımı sertleştirdi ve zor taranmasını sağladı. Ve zaten elektriklenen saçlarımı daha da elektriklendirdi.Hacim veriyor ancak bunu saçı sertleştirerek,elektiriklenmesini sağlayarak yapıyor.Kendisiyle yıldızımız malesef ki barışmadı. Biraz zorlanacağımı bilsem de yine de bitene kadar kullanacağım.

Saç bakımı

Urban Care Natural's İntense Keratin Saç Bakım Kremi : Saçlarım kuru olduğu için duş sırasında hem saç bakım kremi,hem saç bakım maskesi kullanıyorum. Bu saç bakım kremi saçın temel yapı taşı olan Keratin içeriyor.Aşırı yıpranmış, kuru saçlara saçın yeniden yapılanmasını sağlamayı ve saçtaki hasarın onarılmasına yardımcı olmayı vadediyor. Sürdüğünüz anda saçı kesinlikle yumuşatıyor ve kolay taranmasını sağlıyor. Bu saç kremini sadece saçlarımın uç kısımlarına uyguluyorum eğer saçımın boy kısımlarına da uygularsam malesef ki saçları yağlandırıyor.Ürün Paraben içermiyor.

Hask Coconut Monoi Oil Besleyici Saç Bakım Kremi : Urban Care Keratin saç kremim bitmeye yaklaşmışken Gratiselere yeni gelen Hask markasını denemek istediğim için bu saç kremini aldım ve dayanamayıp kullanmaya başladım. İçeriğindeki yumuşatıcı Monoi yağı, Tahiti gerdanyaları karışımı ve hindistan cevizi yağı ile saçı nemlendirip, güçlendirmeyi,en cansız ve yıpranmış saçları bile yumuşacık,güçlü,pürüzsüz,kolay taranır hale getirmeyi vadediyor.Vaatleri gerçekten çok güzel değil mi ? Henüz kendisini üç kere kullandım.Hindistan cevizi kokularına bayılan biri olarak kokusuna bayıldım.Saçı yumuşatması,parlatması,canlı göstermesi şuanlık en sevdiğim yönleri oldu.İyice kullanıp deneyimledikten sonra blogda yazısını yazmak istiyorum kesinlikle.


Saç bakımı


Gliss Ultimate Repair Saç Maskesi : Gliss'in saç maskelerini çok başarılı buluyorum.Bu da Keratin içeren bir ürün.Saçı yumuşatıyor,saç uçlarındaki kırık görüntüyü azaltıyor.Daimi olarak kullandığım nadir saç ürünlerinden kendisi.Duş sırasında şampuan ve saç kremini uyguladıktan sonra saç uçlarıma masaj şeklinde uyguluyorum.5 dakika bekleyip saçlarımı duruluyorum.

Saç bakımı

Otacı Argan Saç Bakım Yağı : Bu saç bakım yağı mat,cansız,ısıdan zarar görmüş saçları toparlamayı vadediyor.Haftada 1 uygulanıyor saçta 1 saat bekletiliyor.Kullandığım süre içinde ben bu saç bakım yağının aman aman bir faydasını görmedim.Kendi oluşturduğum hindistan cevizi yağı,badem yağı,susam yağı,menekşe yağı,ceviz yağı karışımımın saçıma etkisi daha fazla olmuştu.Saçlarımın canlandığını hissediyordum ancak bu yağı uygulayınca hiç bir etkisini görmedim.Ayrıca saçı yağlandırıyor.Bir daha alacağımı hiç sanmıyorum :)

Çam Terebentin Yağı: Bu yağ aslında şampuanın içine iki-üç damla damlatarak uygulanıyor.Ancak ben bunun şampuanın yapısını bozduğunu düşünerek badem yağı,susam yağı,ceviz yağı ile birlikte karıştırarak saçıma uyguluyorum.Saça tek başına uygulanması kesinlikle tavsiye edilmiyor.Çam terebentin yağı saç dökülmelerini önlüyor,saçı besliyor.

Badem yağı: Saçı gürleştiren en önemli yağ badem yağı.Mutlaka her saç bakımı karışımıma bu yağı ekliyorum.Aynı zamanda saçı besliyor,parlaklık veriyor.

Tüm bu bakım ürünlerinin yanı sıra beslenmememizin de saç bakımımıza katkı sağlayacağını unutmayalım :) Öncelikle protein içeren ürünlerle beslenmek,bol meyve tüketmek,yeterince su içmek de saçlarımızın daha sağlıklı görünmesine katkı sağlayacaktır.

Evet çok uzun bir yazı oldu okuduğunuz için çok teşekkür ediyorum başka yazılarda görüşmek üzere hoşçakalın :)

Evde Keratin Bakımı Nasıl Yapılır?

 Natura Keratin Bakımı Serisi ( Free Plus Me)

Evde Keratin Bakımı

Herkese Merhabalar !

Bugün sizlere kuaför fobisi olanların,
 kuaföre gitmeye vakti olmayanların veya saç bakımını evde yapıp, 
kuaföre para vermek istemeyenlerin dikkatini çekecek bir bakım setini paylaşacağım.

Keratinin saçlara olan faydasını biliyoruz. 
Saçlarımız keratin sayesinde yapısını korumaktadır. 
Ancak boya,açıcı, ısı vs. maruz kaldığında saçımızdaki keratin oranı da giderek azalır.
 Saç keratine ihtiyaç duyar. Azalan keratinle birlikte saç kurur, 
yıpranır, mat görünür, saç dokusu incelir ve saçın kalitesi azalır. 
Saça yüklenen keratin saç tellerine nüfus ederek hasar görmüş saç tellerini onarır ve
 saçları eski sağlığına kavuşturur.




Evde Keratin Bakımı

Natura Keratin free plus me bir saç botox ürünü. 
Hasarlı, yıpranmış,yanmış saçlara bakım yaparak saçları eski sağlığına kavuşturup onarıyor. 
Saçlara yumuşaklık ve parlaklık kazandırıyor. 
Ürün içeriğinde formaldehit ve zararlı hiçbir kimyasal madde barındırmıyor.  

Bana gönderilen Natura Keratin Free Plus Me Deneme Seti'nin içeriği:

                         -Natura Keratin Bakımı Free Plus me 125 ML
                         -Natura Keratin Arındırıcı Şampuan 120 ML
                         -Natura Keratin Sonrası Sülfatsız Şampuanı 120 ML
                         -Natura Keratin Sonrası Sülfatsız Saç Kremı 120  ML

*Set haricinde bende keratin bakımı sonrası uygulamak için Groomed Argan Yağı bulunuyor.

Evde Keratin Bakımı

Peki bu ürünlerle saça keratin yüklemesi nasıl yapılıyor ?

                   * Natura keratin clarifying (arındırıcı) şampuan ile 
saçlarımızı 2 kere yıkıyoruz.
                   * Havlu ile saçların ıslaklığını alıp, hafif nemli kalacak
 şekilde saçlarımızı kurutuyoruz.
                   * Saçları bölümlere ayırıp uzunluğuna ve yapısına göre 70 - 90 ml
 keratini tüm saça uyguluyoruz. (İlk önce saç uçları, sonra saçların ortası, sonrada diplere yakın şekilde)
                  * Saçların hepsini yukarıda toplayıp saçlara bone takın
 (yada alüminyum folyo ile sarabilirsiniz)
                  *Hafif dalgalı saçlar için 30 dakika, kalın dalgalı ve kıvırcık 
saçlarda ise 45 dakika bekletilmesi yeterli oluyor.
                  * Bekleme süresinden sonra su temiz akana kadar saçları ılık su ile duruluyoruz.

*Hafif dalgalı saçlarınız varsa, saçlarınızda kalıcı fön istiyorsanız düzleştirici 
ile saçlarınızı düzleştirebilirsiniz. Ben dalgalı olan saçlarımda düzleşme
 istemediğim için, keratin saça nüfus etsin diye düzleştirici ile üzerinden hafif 
bir şekilde geçtim. Eğer kalıcı bir düzlük istiyorsanız kalın telli saçlarınızı ince
 tutamlara ayırarak 230 derecede, saçlarınız ince telliyse 200 derecede düzleştirebilirsiniz.

*Free Plus Keratini aynı gün saçınızdan yıkıyorsunuz.

*Keratin bakımı sonrası setteki şampuan ve saç kremini kullanmak, saçtaki
 keratin uygulaması etkisini arttırmak ve sürdürmek için önemli bir adım.
 Şampuan ve saç kreminin şekerli, saçta oldukça kalıcı olan bir kokusu var.
 Saçı yumuşatarak, dolgunluk ve parlaklık kazandırıyorlar.

Evde Keratin Bakımı

Öncelikle keratin uyguladıktan sonra, saçlarınız bir sonraki yıkamaya 
kadar biraz ağırlaşıyor. Ancak endişelenmeyin. Saç yıkandığında o 
 ağırlık gidiyor, yumuşaklığı, parlaklığı, dolgunluğu hissediyorsunuz. 
Saçlarınız gözle görülür bir şekilde canlanıyor. Ürünün etkisi yaklaşık 2-3
 ay arası sürüyor. Bu 2-3 aylık süreden sonra işlemi yineliyorsunuz.
Bir kutu keratin benim orta boy saçlarım için toplam 2 kullanımlık. 

Evde Keratin Bakımı

Keratin bakımı öncesi ya da sonrası kullanabileceğiniz Groomed Argan Yağı 
ise kurumuş saç tellerini nemlendirip bakım yapmayı, saçlara parlaklık katmayı vadediyor.
 Saçta ağırlık vs, yapmıyor. Nemli veya kuru saça uygulanabiliyor. 
Avucunuza bir kaç damla argan yağını damlatıp saç 
boy ve uçlarına uyguluyorsunuz.
Sonuç olarak, saçlarınız kimyasal işlemlerden dolayı yıpranmışsa, 
mat görünüyorsa, cansızsa bu keratin bakımını yaptırmayı
 düşünebilirsiniz. Bahsettiğim bu keratin bakımı ürünlerini ise 
Natura Keratinin internet sitesinden bulabilirsiniz.

Kozmetik-Kişisel Bakım

Bitenler

Herkese Merhabalar !

Biten ürünlerim arasından sevdiğim, sevmediğim kozmetik, kişisel bakım ürünlerini her zamanki gibi sizlerle paylaşmak istedim. Bakalım biten ürünler arasında neler varmış:

Bitenler

Prozinc Quınoa Renk Koruma Terapi Serisi: Biliyorsunuz saçınızı boyattığınızda bir süre sonra o saç rengi akar, solar, cansız görünmeye başlar. İçeriğinde Kinoa Yağı, üzüm çekirdeği, E Vitamini bulunan bu seri boyayı saçlarınıza hapsederek saç renginizi korumayı, cansız saçları daha parlak hale getirmeyi vadediyor. Kullandığınız süre boyunca gerçekten saç renginizi bir nebze koruyor, saçlar daha parlak ve canlı görünüyor. Aralarında en sevdiğim kesinlikle saç bakım yağı oldu. Kuru saçınızda 30 dakika bekleyip yıkıyorsunuz. Sanırım içindeki besleyici yağlardan dolayı, saçlar kuaförde bakım yaptırmış gibi ışıl ışıl, yumuşacık oluyor.Seriyi eczanelerde bulabilirsiniz.

Bitenler

Bioplante Şampuan ve Saç Kremi: Organik bir marka olan Bioplante markasının şampuan ve saç kremi saçı inanılmaz yumuşatıyor. Şampuan mis gibi portakal kokuyor. Saç Kreminde temel etken maddeler jojoba yağı ve Gliserin. İki maddenin de yüksek nem verme özelliği var. Saç bakım kremini sadece saçlarımın uçlarına sürmem sebebiyle saçlarımda bir ağırlık yarattığını söyleyemem ancak şampuan saçları biraz ağırlaştırıyor. Kuru saçlar için daha uygunlar. 

Bitenler

Koton El Kremi: Kotonun kişisel bakım ürünlerine ilk el attığı zaman bu kremin ambalajına vurularak almıştım. Boyutunun küçük olması sebebiyle tam çantaya atmalık. Nemlendirmesi, kokusu güzel. Ancak koton kişisel bakım ürünlerinin içeriğinin hiç temiz olmadığını duymuştum.Bu nedenle bir daha almayı düşünmüyorum.

Neutrogena Göz Makyaj Temizleyici: Bu ürünü uzun zamandır kullanıyorum.Göz makyajını zahmetsiz bir şekilde çıkarabiliyorsunuz. Tıpasının olmaması sebebiyle pamuğa çok fazla ürün gelmesini sevmiyordum. Sonunda ürüne tıpa gelmiş ancak formülü de yenilenmiş. Eğer göz makyajınızı temizlemeden önce yüzünüze temizleme jeli vs. uygulayıp daha sonra Neutrogena göz makyaj temizleyicisini uygularsanız gözlerinizi yakabiliyor. Cildinize hiç bir temizleyici uygulamadan göz makyajınızı bu ürünle temizlerseniz gözleriniz yanmıyor. Bende durum bu şekilde en azından ! 

Toni&;Guy Deniz Tuzu Spreyi: Bu sprey denizden hemen çıkmış gibi doğal dalgalar elde etmenizi sağlıyor. Bunu yaparken saçları haliyle sertleştiriyor. Sönük, ince telli saçları olanlar bu ürünü çok sevecektir. Çünkü verdiği hacim gerçekten gözle görülür bir şekilde. Ancak saçları yıpranmış olanların bu üründen uzak durmasını öneririm. Yıpranmış saçları keçe gibi yapması olası.

Bitenler


Moshos Garden Lavanta & Muskat Kil Maskesi: Cilde uygulandığında mükemmel bir ferahlık, yumuşaklık, temizlik hissi veren bu maskeye bayılıyorum! Kullandıklarım arasında en etkili kil maskesi kesinlikle. Bu bittiğine göre aynı markanın çok övülen Amber&Rose Kil maskesini deneyeceğim.

Moshos Garden Sweetheart Günlük Nemlendirici: Her nemlendirici hassas cilt tipinde olmam sebebiyle cildime iyi gelmiyor. Bu ürün, kullandığım müddet boyunca bende sivilce, komedon vs. yapmadı. Yoğun nem veren özelliği kuru cildime yetti. 

Moshos Garden Sıcak Havlu Yüz Temizleyici: Cildinize uygulayıp sıcak havlu ile cildinizi temizlediğiniz bu ürün, yağlı bir yapısı olduğu için kesinlikle her gün kullanıma uygun değil.  Haftada 1-2 kere uygulandığında cildi kir, yağ ve makyajdan arındıran, cildin daha canlı görünmesini sağlayan bir ürün. Kışın kesinlikle tekrar alacağım.

Bitenler

Neutrogena Lip Balm: Ruj altına kullanmak için en uygun lip balm. Hafif bir yapısı var. Tabaka gibi yağlı his bırakmıyor. Nem vermesi güzel. Aynı zamanda SPF 20 koruma içeriyor. Yenisi alındı bile!

Watsons Magic Lip Balm: Renksiz gibi görünen ancak dudağa uygulandığında tatlı bir pembelik veren, aynı zamanda nemlendiren bu sihirli ruja bayılıyorum ! Özellikle yazın deniz, havuz kenarında kullanmak için ideal. Kalıcılığı da çok iyi.

Maybelline Master Precise Eyeliner: Kullandığım eyelinerlar içinde kesinlikle en kolay sürüleni. Ancak çabuk kuruması ve bitmesi, bir kaç kullanımda verdiği siyahlığın gri renge dönüşmesi olumsuz özelliklerinden. Yine de anlamsız bir şekilde bu üründen vazgeçemiyorum.

Cyrene Beyaz Kil Maskesi: Bendeki deneme boyu olmasına rağmen 8-9 kere kullandım. Kil maskesi olmasına rağmen uyguladıktan sonra kesinlikle ciltte gerilme, kuruluk hissi vs. yaratmıyor. Cilde nem verip aydınlatıyor. Kullanımının pratik olması da benim için büyük bir artı. 

Maybelline Color Tattoo On And Bronze: Bronz renkte krem bir far olan Color Tattoo benim kullanmayı en sevdiklerimden. Ben fırça ile değil de parmakla uygulamayı daha çok seviyorum. Günlük makyajlarınızda tek başına sür-çık yapabileceğiniz pratiklikte bir far. Benimkinin dibinde az bir miktar kaldı. Ancak kuruduğu ve artık sürülmediği için çöpe gidiyor.

Bitenler

Naturals By Watsons Rosehip Oil Duş Jeli: Kuşburnu yağı, C Vitamini, esas yağ asitleri içeren bu duş jeli anti-age ve anti-oksidan özellikleri ile cilt elastikliğini korumayı vadediyor. Bir duş jelinin bunu nasıl başaracağı konusunda bir fikrim yok. Verdiği nem ve temizlik hissinin güzel olduğunu söyleyebilirim.

Le Petit Marseilliais Beyaz Şeftali Ve Nektarin Duş Jeli: Miss gibi bir kokusu var. O meyveli kokusu duştan çıkınca da bir saat kadar etkisini gösteriyor. Cildi temizlemesi, nemlendirmesi başarılı.

Nivea Duşta Vücut Kremi: Duştan sonra kremlenmek çoğumuz için bir eziyet biliyorum. Bu ürünün duşta uygulanması ve cildinizde sadece 2 dakika bekletmenizin yeterli olması bile favori olmasına bir sebep. Kokusu klasik Nivea kokusu. Duştan çıktıktan sonra 2-3 saat teninizde kalıcı oluyor.Kışın soğuktan kuruyan cildi nemlendirmesi, yazın güneşten kavrulan cildinizi nemlendirmesi (özellikle güneşlendikten sonra kullanırsanız cildinizin pul pul soyulmasını engelliyor ) ile pratik ve kesinlikle işe yarar bir ürün.

Bitenler

Perfect Purity Ağız Çalkalama Suyu: Gratisten indirimli aldığım bu ürünün oldukça uygun bir fiyatı vardı. Ben de alıp denemek istedim. Listerine kadar keskin bir aroması yok. Ağız çalkalama sularına yüksek miktar ücret ödemek istemeyenler bu ürüne bakabilir. Fiyatına göre performansı gayet yüksek.

Listerine Advanced White Ağız Bakım Ürünü: Gözlerinizden yaş getirecek kadar keskin bir aroması var. Düzenli kullanımda dişlerin daha beyaz görünmesini sağlıyor ancak kullamayı bıraktığınızda dişler tekrar eski haline dönüyor. Sanırım kulllandığınız süre boyunca dişlerde oluşması muhtemel lekeleri engelliyor. İnanılmaz ağız yakma özelliği sebebiyle bir daha almayı düşünmüyorum.

Desen Karmaşası

Saatlerce ayna karşısında hazırlanıp beş dakikada kendini dışarı atmış havası yaratmak için büyük bir gayret gösteriyoruz. Çabasız şıklık, sokak modası olarak tanımladığımız bu kelimelerin altında aslında gizli bir özen yatıyor.



Desenlerin karmaşası da ilk bakışta size özensiz ve uyumsuz gelebilir. Uyumsuzluğun içerisinde renk ve çizgilerle yakalayacağınız ahenk işte sezonun öne çıkan en iddialı trendlerinden !



Ekose ve floral desenlerin buluşması bu trendin en risksiz ve sade görünümlerinden biri. Bu trendi denemek fakat saçmalamaktan korkuyorsanız bu ikili tam sizlik...

Eğer kendinize ve seçimlerinize güveniniz tamsa o zaman sizi tüm parçaları birbirinden farklı desenlerde seçmeye davet ediyoruz. Doğru renk uyumunu yakaladıktan sonra şık olmamanız için hiç bir sebep yok !