Bayanların Gözünden Erkekler

Bayanların gözüyle erkek jeani nasıl olmalı?

Karşıdan bir bayan geliyor. Üstünde de daracık bir jean… Gözleriniz onu tepeden tırnağa süzmeye başladı… Baylar dikkatli olun! Sadece siz süzmüyorsunuz, aynı zamanda süzülüyorsunuz. Bayanların da erkekleri süzme konusunda sizden geri kalır yanı yok!
Bir bayana göre gündelik bir kıyafeti nasıl giyeceğini bilen erkekten daha seksi bir erkek olamaz. Onların gözünde doğru giyinmesini bilen erkek dünyanın en seksi erkeğidir. Gelin bu doğru giyinme konusunu erkeklerin en çok giydiği ve vazgeçilmezi olan Jean üzerinden ele alalım.

 
Jeanin Eskitilmiş Görünümü Doğal Olmalı:
Bayanlar eskitilmiş jeani çok seksi bulur. Burada dikkat edilmesi gereken nokta jeane eskitilmiş görüntüsünün doğal bir şekilde verilmiş olması. Çok kullanılıp yıpranmış bir Jean izlenimi vermemek gerekiyor. Yoksa bayanlar sizin pasaklı olduğunuzu düşünebilir.Ayrıca hemcislerinizle el ele  tutuşmayın :)
Dikişler Düzgün olmalı:
Giydiğiniz jeanin dikişleri bayanlar için kaliteli jeanin göstergelerinden birisi. Eğer dikişler kötüyse bu jeanin kendisini de basitleştirecektir. Sağdan soldan sarkan ipler,sökük dikişler olmamalı. Altın sarısı iplikle yapılmış bir dikiş jeani  daha kaliteli gösterir.



 Süslü Cepler Kullanmayın:
Ceplerde aşırı stil yaratmayın. Mümkün olduğunca sade olmalı. Grafik desenli işlemeli desenler bayanların dikkatini çeker. Ama çok beğendikleri için değil, abartılı buldukları için. Cepler sessiz olmalı. Seksi destek sistemi budur işte. Ve ceplerinizin aşırı şişkin durmamasına dikkat edin. Hele jeaniniz darsa cüzdan, cep telefonu gibi aksesuarları arka cebinize tıkıştırmayın. Bu bayanlara çok itici gelen bir görüntüdür, unutmayın.
Doğru Ayakkabıyı Tercih Edin:
Tabiki sadece  bayanlar jeaninizi teknik olarak incelemezler aynı zamanda jeaninizin üzerinizde nasıl durduğuna ve ne ile kombine ettiğinize de bakarlar. Gündelik bir zamanda Jean giyiyorsanız altına sneaker uygun olur. Koşu ayakkabınızla beraber sakın giymeyin. Şöyle bir geçerken uğradım ben kaçıyorum havası yaratmayınJ





Jean  Aşırı Bol Olmamalı:
Baggy Jean bayanlar tarafından çok fazla beğenilen bir model değil. Düzgün olmayan bacaklarınızı saklıyormuşsunuz hissine kapılırlar. Vücudunuzun denimin içinde kaybolmuş olduğunu düşünürler. Bu demek değil ki bütün bayanlar dar jeanden hoşlanır. Bayanlar için en ideal Jean teninizle  belirli bir mesafe olan Jean modelleridir.
Artık trend belli:“ zahmetsiz ama salaş olmayan Jean.” Jean fit durmalı fakat çılgın gibi dar olmamalı.
Aşırı bol, düşecekmiş gibi duran jean uygun değil Jeanin fit bir şekilde üzerinize oturması bayanlar tarafından daha çok beğeniliyor. Tabiki rahatlık önemli fakat eğildiğinizde hiçbir bayan sizin iç çamaşırınızı görmekten hoşnut olmaz. O yüzden bel yüksekliği de uygun ölçülerde olmalı.
Bayanlar yüksek bel giyen erkekleri sıkıcı ve tarzı olamayan erkekler olarak görüyor. Bunu da dipnot olarak ekleyin.


Açık Renk Jean Tercih Etmeyin:
Bayanlar açık renk bir Jean ile dedenizin jeani arasında direk bağlantı kurar J Açık renk Jean sizi olduğunuzdan daha yaşlı göstereceği için daha koyu renkler tercih etmenizde fayda var. Bayanlar atletik vücutlu erkeklerde renkli jeani çok hoş buluyor. Koyu renk jeani ise her daim beğeniyorlar.
Eğer doğru jeani seçerseniz ve kombinasyonu da doğru yaparsanız karşınızdaki bayanı etkilemeniz için hiçbir engel kalmayacaktır. Jeaniniz üzerinizdeyken çok fazla komplimanla karşılaşınca bunu daha iyi anlayacaksınızJ
Sevgiyle kalın…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder