Sürekli geri döndüğü için bir türlü kurtulamadığımız 9 moda hatırası

Bir rahat vermiyorlar, kim kime fısıldıyor da geri dönüyorlar (sanki çağıran var) ama olmuyor işte. Bunlar moda değil de debelenme. :)

1.EKOSE ETEKLER: Britanya adasının ite kaka gardrobumuza sokuşturduğu, Backham hariç hiçbir erkeğe yakışmayan, okullara kadar sirayet etmiş geometrik kabus.


2. GRUNGE: Her şeyden nefret edenlerin modası. Seattle daha iyi reklam yapamazdı. Hortlamaya çalışıyor ama izin vermiyoruz.

3. ŞALVAR: Basen kapatmak desen basen kapanmıyor, salaş desen salaş değil, rahatlıktan öte bohçalama.

4. EŞOFMAN: Antrenmanda giyilmek için tasarlandığında her şey çok yolundaydı. Ne zaman sokağa taştı, mertlik bozuldu. Kadifesi bile çıktı. Günlük modelleri sporcuları bile mesleğinden soğutuyor.

5. SAÇ BANDI: Tam taca çıkmıştık niye o bant aşağı indi, alnımıza bir kara leke gibi indi anlayamadık. Kapatmayın diyoruz, terliyoruz.

6. VATKA: Çevremizde köpekbalığı gibi dönüyor. Balmain neredeyse kendini bu işe adadı. İllaki herkesin omuzları Robocop olacak.

7. YÜKSEK BELLİ KISA KOTLAR: Alemi Christy Turlington sanan birinin cortlattığı bu akımla göbekler kapandı ama göbeği olup boyu kısa olanlar soytarıya döndü.

8. BANDANA: Her takan seksi korsan olmuyor. En iyisi hiç bulaşmamak. Yo hayır bütünüyle çıkarıp atın, boğazınıza da dolamayın. Bu yol bir başka kötü fikir olan “cowboy trendine” gider. 

9. UZAY ELBİSELERİ: Gelecekte arabalar uçacak, biz de bunları giyeceğiz diyerek kandırdılar. Uzaya gidemedik ama habire bu parlayan kumaşlarla karşılaşıp durduk. Ne bitmez kumaşmış.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder